Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst

Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 3000!
Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 3000!Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 3000!Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 3000!Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 3000!Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 3000!Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 3000!Herman Kruyder - Olieverf op doek bevestigd paneel, Boerderij met zonnebloemen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 3000!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Herman Kruyder (1881-1935)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerMarouflé
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen54.4 cm x 82.5 cm (h x b)
Lijst64 cm x 93 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Een landschap in de vroege stijl van Nederlands beeldend kunstenaar Herman Kruyder (Lage Vuursche, 7 juni 1881 – Amsterdam, 29 april 1935).  Het werk is vervaardigd in olieverf op canvas gemaroufleerd op paneel. Op de achterzijde is een sticker van het Kunstmuseum (voormalig Gemeentemuseum) Den Haag te zien. 

Kruyder was voornamelijk actief in Haarlem en was een van de oprichters van de Haarlemse Kunstkring. Naast kunstschilder was hij ook tekenaar en glasblazer. Zijn oeuvre is in de collecties van vooraanstaande Nederlandse musea opgenomen.
Herkomst: Particuliere collectie.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Het werk is in goede conditie. Op enkele plekken is er zeer lichte craquelé zichtbaar, zoals ook op de detailfoto's is te zien. De lijst heeft wat beschadigingen en bevat rechtsonder aan de voorzijde nog een veilingsticker.


Daarnaast zou het werk wat opgefrist kunnen worden. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Herman Kruyder (1881-1935)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46952 verkochte items
Alle items van deze verkoper (651)
Pinterest
93 cm
64 cm
82.5 cm
54.4 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:07-11-2022 om 09:31
Eindtijd:21-11-2022 om 19:18
Openingsbod € 3000
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.