Hugo Claus - Originele tekening - Verkocht

Hugo Claus - Originele tekening kopen? Bied vanaf 400!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hugo Claus - Originele tekening kopen? Bied vanaf 400!
Hugo Claus - Originele tekening kopen? Bied vanaf 400!Hugo Claus - Originele tekening kopen? Bied vanaf 400!Hugo Claus - Originele tekening kopen? Bied vanaf 400!Hugo Claus - Originele tekening kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hugo Claus (1929-2008)
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1992
Techniek Pen (Inkt)
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 14 x 10 cm (h x b)
Incl. lijst 18 x 13 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Originele schets (pentekening) als aanzet tot het frontispice voor Ontmoeting met Christian Dotremont (Amstelveen, AMO, 1992). Gesigneerd rechtsonder 'Claus'. Circa 14 x 10 cm. Ingelijst achter glas. 20,2 x 15,3 cm. Wat gekreukt vanwege het gebruikte papier (zeer dun).

Eén van de schetsen in aanloop naar het originele ontwerp, waarnaar de plaat vervaardigd werd (door Joost Veerkamp) voor de ets die diende als frontispice voor Ontmoeting met Christian Dotremont (AMO 110). Dotremont kijkt op dit eenvoudige, maar zeer rake ontwerp (voor de kijker) naar links.
Conditie
ConditieGoed
Goed, zie omschrijving.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Hasselt, België
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Hugo Claus (1929-2008) 

Belgisch Belgisch Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  TimVerheyen
Lid sinds 2021
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
13 cm
18 cm
10 cm
14 cm