Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst - Verkocht

Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Maanlicht - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jacobus Doeser (1884-1970)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen60 cm x 79.5 cm (h x b)
Lijst63 cm x 83 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Landschap bij nacht, door Jacobus Doeser in zilveren baklijst. Handgesigneerd door door de kunstenaar in de rechter benedenhoek.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Door de pasteuze manier van werken zijn er in de voorstelling wat  kleine oneffenheden aanwezig. Hier en daar is het doek daardoor zichtbaar. Met name aan de randen van de voorstelling is dit het geval.  

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jacobus Doeser (1884-1970)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (3)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46977 verkochte items
Alle items van deze verkoper (667)
Pinterest
83 cm
63 cm
79.5 cm
60 cm
Dit item is verkocht voor 172,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-09-2022 om 14:49
Eindtijd:04-10-2022 om 06:43
Biedingen (1)
MargarethaK
04 okt. / 06:34
€ 150
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.