Jacobus Doeser (1884-1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacobus Doeser
Jacobus Doeser (1884-1970)

Jacobus Doeser (1884-1970)

Kunstenaar

Jacobus DOESER (Utrecht 1884 - Heemstede 1970)

Litograaf, tekenaar, schilder en pastellist

Opleiding: Autodidact

Plaats van werkzaamheid: o.a. Laren, Utrecht, Zandvoort, Noordwijk, Parijs, Leipzig, Bennebroek.

Onderwerpen: figuurvoorstelling, landschap, marine, portret, stilleven.

Lid van:

Genootschap van beeldende kunstenaars ?Kunst zij ons doel? (Haarlem)Vereeniging Sint Lucas (Amsterdam)

Aangeboden items
1
Verkochte items
42
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jacobus Doeser - Bloemstilleven kopen? Bied vanaf 350!
Jacobus Doeser (1884-1970) Nederlands Bloemstilleven
TechniekOlieverf
Afmetingen60 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacobus Doeser

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacobus Doeser? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacobus Doeser. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacobus Doeser en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacobus Doeser te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacobus Doeser!

Volg het aanbod kunst van Jacobus Doeser te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacobus Doeser te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacobus Doeser instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacobus Doeser kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacobus Doeser!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacobus Doeser kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacobus Doeser en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacobus Doeser via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacobus Doeser of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacobus Doeser?

Kunst kopen van Jacobus Doeser begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacobus Doeser, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacobus Doeser. Om meer kans te maken om de Jacobus Doeser te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacobus Doeser! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.