• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst

Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jacobus Doeser - Olieverf op doek, Twee paarden met wagen in Limburgs landschap - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jacobus Doeser (1884-1970)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlKlassiek
OnderwerpDieren
IngelijstIngelijst
Afmetingen58 cm x 93 cm (h x b)
Lijst74 cm x 108 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Olieverfschilderij met voorstelling van twee paarden met wagen en een figuur in een groen landschap.

Op de achterzijde zijn resten van een sticker aanwezig van het Stedelijk Museum Amsterdam, waarop met pen de naam Doeser is geschreven. Waarschijnlijk is het werk ooit opgenomen geweest in een tentoonstelling.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Over het gehele oppervlak wat oneffenheden en lacunes / scheurtjes in de verflaag, met name aan de linkerkant van het doek, echter zonder opstaande of loszittende verfdelen dus wel overal goed geconsolideerd. Zie ook de detailfoto's voor een beter beeld van de conditie, bijvoorbeeld detail-foto van de bovenrand en van de lichte craquelévorming ter hoogte van de paarden. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jacobus Doeser (1884-1970)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (5)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (323)

Lid sinds 2010
45489 verkochte items
Alle items van deze verkoper (662)
Pinterest
108 cm
74 cm
93 cm
58 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-09-2022 om 12:46
Eindtijd:11-09-2022 om 20:28
Openingsbod € 350
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.