James Janicek - James Janicek: Litho, Compositie met verschillende figuren - Verkocht

James Janicek: Litho, Compositie met verschillende figuren kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
James Janicek: Litho, Compositie met verschillende figuren kopen? Bied vanaf 35!
James Janicek: Litho, Compositie met verschillende figuren kopen? Bied vanaf 35!James Janicek: Litho, Compositie met verschillende figuren kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • James Janicek (1935)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Gesigneerd Handgesigneerd

Mooie litho van James Janicek

Titel: Compositie met verschillende figuren
Jaartal: 1984
Afmetingen beeld: 48,5 cm x 37,5 cm (afmetingen blad: 62,5 cm x 47 cm)
Oplage: 29/70
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Ingelijst: Nee
Materiaal: Litho op geschept papier

Conditie:
In goede staat, maar met zeer lichte kreuk in de randen van het blad en enkele kreuklijntjes in de hoek rechtsonder, buiten het beeld. Ingelijst niet of nauwelijks zichtbaar.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam Z-O tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam Z-O, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

James Janicek (1935) 

Canadees CanadeesTsjechisch Tsjechisch

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)