Jan van der Ploeg - handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019

Jan van der Ploeg - handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019 kopen? Bied vanaf 250!
Jan van der Ploeg - handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019 kopen? Bied vanaf 250!Jan van der Ploeg - handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019 kopen? Bied vanaf 250!Jan van der Ploeg - handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019 kopen? Bied vanaf 250!Jan van der Ploeg - handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019 kopen? Bied vanaf 250!Jan van der Ploeg - handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019 kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan van der Ploeg (1959)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2019
TechniekZeefdruk
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen36 cm x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Prachtig geometrisch abstract werk van de hand van de interessante kunstenaar Jan van der Ploeg.

Unieke kans om een werk van Jan van der Ploeg in huis te hebben hangen. Zijn muurschilderingen zijn van een verbluffende monumentale klasse. Kijk zeker eens op zijn Instagram, om zijn prachtige creaties te zien.


Dit werk is door hem gemaakt in 2019 en geheel in lijn met zijn beeldtaal. Door de kunstenaar met potlood gesigneerd en gedateerd. Afmeting van het blad is 36 x 29cm. Een must have voor een verzamelaar van geometrisch abstracte kunst, of gewoon voor iemand die iets heel moois aan de muur wil hebben. Nummering kan afwijken van de foto, ivm meerdere exemplaren.
Jan van der Ploeg is schilder van monumentale muurschilderingen in musea zoals in het Rotterdamse Museum Boijmans van Beuningen, Gemeentemuseum Den Haag, Kunsthal KAdE Amersfoort, Rijksmuseum Twenthe Enschede, Villa Mondriaan Winterswijk, Lakenhal Leiden, SCHUNCK Heerlen, MOTI Breda en het Stedelijk Museum Amsterdam. Zijn werk was onder meer te zien in de tentoonstelling ‘MINUS SPACE’ in het MOMA, P.S.1, New York, het Hammer Museum in Los Angeles, Dunedin Public Art Gallery, Daimler Contemporary Berlijn, CCA Andratx, Wellington City Art Gallery, Centro Per l’Arte Contemporanea Luigi Pecci Prato, National Gallery of Victoria in Melbourne en in diverse kunstinstituten en galeries in Amsterdam, Auckland, Basel, Berlijn, Chicago, Den Haag, Haarlem, Houston, Keulen, Melbourne, Milaan, Parijs, Sydney, Wellington, New York. In 2016 verscheen de monografie ‘Jan van der Ploeg – Selected Works, 2009 – 2016 ’. Hij organiseerde een groot aantal tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Onlangs zijn verschillende monumentale projecten van Van der Ploeg opgeleverd voor onder meer aan het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, Kartell in Brussel, Piet Hein Eek in Mavaleix, het Drachtsterplein in Leeuwarden, het Ministerie van Financiën in Den Haag, het Fietstransferium SSGN in Nijmegen, I.S.I.S. Rosario Livatino in Napels en bij de Bocconi Universiteit in Milaan. (bron Mondriaan Fonds)
ConditieNieuwstaat
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Jan van der Ploeg (1959)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  JJvanWijk
FA. (41 )

Lid sinds 2015
696 verkochte items
Alle items van deze verkoper (6)
Pinterest
29 cm
36 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-03-2022 om 16:26
Eindtijd:03-04-2022 om 21:45
Openingsbod € 250
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWoudrichem,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.