Jan van der Ploeg (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan van der Ploeg
Jan van der Ploeg (1959)

Jan van der Ploeg (1959)

Kunstenaar, Designer

Jan van der PLOEG (Amsterdam 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan van der Ploeg - handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019 kopen? Bied vanaf 250!
Jan van der Ploeg (1959) Nederlands handgesigneerde kleurenzeefdruk - zonder titel - 2019
TechniekZeefdruk
Afmetingen36 x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan van der Ploeg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van der Ploeg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van der Ploeg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van der Ploeg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van der Ploeg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van der Ploeg!

Volg het aanbod kunst van Jan van der Ploeg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van der Ploeg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van der Ploeg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van der Ploeg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van der Ploeg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van der Ploeg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van der Ploeg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van der Ploeg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van der Ploeg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van der Ploeg?

Kunst kopen van Jan van der Ploeg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van der Ploeg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van der Ploeg. Om meer kans te maken om de Jan van der Ploeg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van der Ploeg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.