• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas - Verkocht

Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 920,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!
Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!Joop van den Broek - Zeer groot paneel van glas kopen? Bied vanaf 1000!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (319)

Lid sinds 2010
43930 verkochte items
Alle items van deze verkoper (461)
  • Joop van den Broek (1928-1979)
TypeBeeld / Object
Jaartal1966
TechniekGlas
Afmetingen88 cm x 216 cm x 6 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer groot glaspaneel van ontwerper, beeldhouwer en glaskunstenaar Joop van den Broek (Amsterdam, 12 april 1928 - Amsterdam, 16 augustus 1979)Deze kunstenaar werkte als glasschilder en ontwerper voor het glazeniersbedrijf Van Tetterode en maakte tal van werken die zich in gebouwen bevinden. Bekend is bijvoorbeeld het raam in Hilton Rotterdam. Voor het werk dat hier wordt aangeboden liet Van den Broek zich inspireren door de CoBrA-beweging. 

Let op! Het glaspaneel is zeer zwaar. Wegens het uitzonderlijke gewicht/formaat kan het item enkel en uitsluitend bezorgd worden per koerier. Het werk kan eventueel opgehaald worden op ons kantoor, maar alleen als u het zelf in de wagen kunt tillen (zeker 2 man nodig).


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.
ConditieZeer Goed

Wat licht oppervlaktevuil.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Joop van den Broek (1928-1979)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (319)

Lid sinds 2010
43930 verkochte items
Alle items van deze verkoper (461)
Pinterest
216
88
6
Dit item is verkocht voor 920,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-12-2020 om 17:08
Eindtijd:27-12-2020 om 21:55
Biedingen (1)
Loekhabbema
27 dec. / 21:54
€ 800
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.