Kees van Dongen - Portrait de femme

Kees van Dongen - Portrait de femme kopen? Bied vanaf 950!
Kees van Dongen - Portrait de femme kopen? Bied vanaf 950!Kees van Dongen - Portrait de femme kopen? Bied vanaf 950!Kees van Dongen - Portrait de femme kopen? Bied vanaf 950!Kees van Dongen - Portrait de femme kopen? Bied vanaf 950!Kees van Dongen - Portrait de femme kopen? Bied vanaf 950!Kees van Dongen - Portrait de femme kopen? Bied vanaf 950!Kees van Dongen - Portrait de femme kopen? Bied vanaf 950!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees van Dongen (1877-1968)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1925
TechniekLitho
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen26 x 20 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Voor het boek "Van Dongen" van Ed. des Courières maakte Kees van Dongen 8 lithografieën die met de hand werden ingekleurd. Prachtige dame, prachtig opgemaakt

Dit boek was de eerste grote monografie met zijn Schilderijen die Van Dongen tot dan had gemaakt. Meer dan 100 stuks worden er afgebeeld. Tussen deze schilderijen bevinden zich 8 prachtige pochoirs, waarvan deze pochoir toch wel een van de mooiste is.

Conditie: Goed, zie foto's. Ter bescherming hebben we het beschermvelletje er voor laten zitten, zodat de pochoir tijdens transport veilig blijft. Bij het inlijsten wordt dit er eenvoudig afgehaald door de inlijster.

De pochoir en het boek waar deze uit komt wordt beschreven in het boek : Kees van Dongen - Het complete grafische werk. Geschreven door Jan Juffermans en Jan Juffermans Jr.

We verzenden de pochoir veilig verpakt tussen 2 houten plaatjes.


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Raamsdonksveer, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 7,00
Naar België € 12,00
Naar Duitsland € 13,00
Europese Unie € 20,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd25-10-2023 om 11:10
Eindtijd5-11-2023 om 16:56
Openingsbod € 950
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieRaamsdonksveer,  Nederland