Klaas Gubbels - Comtemporary Art

Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!
Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!Klaas Gubbels - Comtemporary Art kopen? Bied vanaf 800!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Klaas Gubbels (1934)
Type kunstwerkBeeld / Object
Periode2000 t/m Heden
TechniekKeramiek
StijlSurrealistisch
OnderwerpFiguren
Afmetingen30 x 11 x 11 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Klass Gubbels   Comtemporary Art. Ceramic Buste.  Signed .
 Excellent Condition Highly Collectible.




Klaas Gubbels (1934)
Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus, Fotograaf
Klaas GUBBELS (Rotterdam 1934)

Klaas Gubbels (geboren in 1934) is een prominente Nederlandse kunstenaar wiens werk bekend staat om zijn kenmerkende stijl en iconische thema's. Met een carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia, heeft Gubbels een blijvende indruk gemaakt op de nationale en internationale kunstscene.

Gubbels staat vooral bekend om zijn stillevens van alledaagse objecten, zoals koffiekannen, tafels en stoelen. Zijn kunstwerken zijn doordrenkt met eenvoud en herkenbaarheid, terwijl ze tegelijkertijd een diepere betekenis en symboliek bevatten. Door zijn objecten te isoleren en te abstraheren, creëert Gubbels een unieke visuele taal die zijn kunstwerken onderscheidend maakt.

De kunst van Klaas Gubbels straalt een gevoel van rust en contemplatie uit, en nodigt het publiek uit om aandacht te schenken aan de schoonheid van alledaagse dingen. Zijn gebruik van strakke lijnen, gedurfde kleuren en herhalende vormen draagt bij aan de herkenbaarheid en universaliteit van zijn werk.

Met tentoonstellingen in gerenommeerde galeries en musea over de hele wereld heeft Gubbels een solide reputatie opgebouwd als een kunstenaar wiens werk zowel geliefd is bij kunstliefhebbers als verzamelaars. Zijn vermogen om eenvoudige objecten te transformeren in poëtische kunstwerken is een weerspiegeling van zijn diepgaande artistieke visie.

Of het nu gaat om zijn schilderijen, sculpturen of grafische werken, de kunst van Klaas Gubbels blijft relevant en betoverend. Zijn vermogen om schoonheid te vinden in het alledaagse en dit om te zetten in tijdloze kunst, maakt hem tot een onmiskenbaar figuur in de moderne kunstwereld.






Conditie
ConditieNieuwstaat
Excellent Condition. Highly collectible.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Vlaardingen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland Gratis verzending
Naar België € 19,50
Naar Duitsland € 19,50
Europese Unie € 19,50
Wereldwijd € 38,80

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd25-3-2024 om 11:44
Eindtijd7-4-2024 om 10:37
Openingsbod € 800
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieVlaardingen,  Nederland