Lau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd

Lau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 48!
Lau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 48!Lau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 48!Lau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 48!Lau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 48!Lau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 48!Lau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd kopen? Bied vanaf 48!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Lau Heidendael (1946)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1984
TechniekAquarel
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen67 x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
  • LAU HEIDENDAEL

Met zijn aquarellen heeft Lau Heidendael grote bekendheid verworven. Hij brengt een paar toetsen aan en laat het wit van het papier een grote rol spelen, de klassieke vrije wijze van aquarelleren.
Het is onmogelijk een allesomvattende kennis en een afdoende uitdrukkingsvorm van onze werkelijkheid te hebben. De mens heeft het besef van een verlangen naar een grotere wereld dan zijn subjectieve. Dit verlangen wordt versterkt door de wetenschap dat het onmogelijk is dit subjectieve volmaakt tot uitdrukking te brengen. Dit verlangen en die machteloosheid doet de poëzie ontstaan.
Het afzonderlijke werk krijgt zijn waarde door het besef van het totaal op te roepen. Ieder apart werk is een organisch onderdeel van het geheel. Het maken van een schilderij is een poging om het vermoeden van het grote geheel zichtbaar te maken. Een thema is van belang als het onbewust genoeg aantrekkingskracht heeft en voldoende gevoeligheden raakt. Deze aantrekkingskracht en gevoeligheden behoren tot het intuïtieve denken. Door dit te gebruiken is een diepgang voorbij het gezonde verstand mogelijk.
(bron: Kunstzaal van Heijningen) 



Conditie
ConditieGoed
lijmresten aan de buitenzijde van het papier
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Purmerend, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,00
Naar België € 15,00
Naar Duitsland € 40,00
Europese Unie € 40,00
Wereldwijd € 75,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Lau Heidendael (1946) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Artpointamsterdam
Lid sinds 2013
3871 verkochte items
Alle items van deze verkoper (113)
77 cm
67 cm
Veilinggegevens
Starttijd25-2-2024 om 17:19
Eindtijd3-3-2024 om 22:20
Openingsbod € 48
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatiePurmerend,  Nederland