Manuel Menan - Manuel Menan: 8x Ets in bijbehorende map, Identikit 32 - Verkocht

Manuel Menan: 8x Ets in bijbehorende map, Identikit 32 kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Manuel Menan: 8x Ets in bijbehorende map, Identikit 32 kopen? Bied vanaf 80!
Manuel Menan: 8x Ets in bijbehorende map, Identikit 32 kopen? Bied vanaf 80!Manuel Menan: 8x Ets in bijbehorende map, Identikit 32 kopen? Bied vanaf 80!Manuel Menan: 8x Ets in bijbehorende map, Identikit 32 kopen? Bied vanaf 80!Manuel Menan: 8x Ets in bijbehorende map, Identikit 32 kopen? Bied vanaf 80!Manuel Menan: 8x Ets in bijbehorende map, Identikit 32 kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Manuel Menan (1946)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Gesigneerd Handgesigneerd

In dit mapje van Manuel Menan zitten 8 etsen die gezamenlijk een naakt zelfportret van de kunstenaar vormen.

Titel: Identikit 32
Jaartal: 1979
Afmetingen blad: 8x 25 cm x 32 cm (Beeld:  cm x  cm)
Oplage: II/VI H.C.
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood in het bijbehorende mapje
Materiaal: Ets op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat. De hoekjes linksonder zijn licht omgekruld naar beneden. De bladen zijn licht vergeeld. Het mapje waar de etsen inzitten heeft wat vergeelde lijnen/vlekken.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

 

QQSCH

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Manuel Menan (1946) 

Spaans Spaans

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)