Marcel Schellekens - zonder titel - Verkocht

Marcel Schellekens - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Marcel Schellekens - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Marcel Schellekens - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!Marcel Schellekens - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!Marcel Schellekens - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!Marcel Schellekens - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!Marcel Schellekens - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!Marcel Schellekens - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marcel Schellekens (1954)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1997
Techniek Ets
Drager Geschept Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 50 x 40 cm (h x b)
Incl. lijst 81 x 68 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 65
  • Marcel Schellekens, geboren te Soerendonk in 1954 woont en werkt in Bergen N.H.

Schellekens laat met zijn werk zien dat eenvoudige dingen mooi kunnen zijn. Je wordt geraakt door de charme van alledaagse onderwerpen. Hij weet sfeer te scheppen door de juiste combinatie van warme kleuren en lichtval in zowel zijn etsen als zijn schilderijen.
Marcel volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Utrecht bij de afdeling grafiek. Hij heeft zich vanaf zijn opleiding gespecialiseerd in etstechniek en heeft een geheel eigen werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze heeft geleid tot schilderachtige kleuretsen, waarbij de over elkaar gedrukte kleurvakken voor de beeldopbouw karakteristiek zijn. Hij werkt met drie verschillende etsplaten voor de basiskleuren rood, geel en blauw. Door ze transparant over elkaar te drukken ontstaat een rijk scala van kleurschakeringen.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Andijk, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 25,00
Naar Duitsland € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .