Michel Seuphor - Zeefdruk, Que ma joie de meure, uit portfolio Das Unbehagen in der Kunst (1965) - Verkocht

Michel Seuphor - Zeefdruk, Que ma joie de meure, uit portfolio Das Unbehagen in der Kunst (1965) kopen? Bied vanaf 60!
Michel Seuphor - Zeefdruk, Que ma joie de meure, uit portfolio Das Unbehagen in der Kunst (1965) kopen? Bied vanaf 60!Michel Seuphor - Zeefdruk, Que ma joie de meure, uit portfolio Das Unbehagen in der Kunst (1965) kopen? Bied vanaf 60!Michel Seuphor - Zeefdruk, Que ma joie de meure, uit portfolio Das Unbehagen in der Kunst (1965) kopen? Bied vanaf 60!Michel Seuphor - Zeefdruk, Que ma joie de meure, uit portfolio Das Unbehagen in der Kunst (1965) kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Michel Seuphor (1901-1999)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1965
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
OnderwerpAbstract
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen56 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage178/300
Zeefdruk van Michel Seuphor (gesigneerd op de achterzijde), afkomstig uit de portfolio Documenta Geigy. Das Unbehagen in der Kunst uit 1965. Deze portfolio, uitgebracht in een oplage van 300, bestaat uit 10 prenten va: Alberto Giacometti, Jean Arp, Pierre Alechinsky, André Masson, Charles Rollier, Berto Lardera, Hansjörg Gisger, Gustaf Bolin, Michel Seuphor en Theodor Bally. 


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Michel Seuphor (1901-1999)

Belgisch BelgischFrans Frans

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (348)

Lid sinds 2010
48063 verkochte items
Alle items van deze verkoper (695)
Pinterest
39 cm
56 cm
Dit item is verkocht voor 69,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:05-03-2020 om 16:49
Eindtijd:15-03-2020 om 22:09
Biedingen (1)
pngroen
15 mrt. / 22:02
€ 60
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.