Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio

Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!
Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!Nico Koster - Fotolitho, Carel Willink uit het G.I.N. portfolio kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Nico Koster (1940)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1982
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen100 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage75/75
Het betreft een zogenaamde fotolitho naar een foto van fotograaf Nico Koster. Geportretteerd staat kunstenaar Carel Willink. Deze druk is afkomstig uit een portfolio met zes litho's van Willink en dit desbetreffende portret door Koster. Deze werd in samenwerking met van de G.I.N. Gallery uitgegeven in 1982. Het tweede blad is voorzien met een tekst geschreven door kunstredacteur Frans J.H. Duister.
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieGoed
Zeer minimale verkleuring en lichte vouwlijntjes aan de randen van het papier.  Op de compositie enkele krasjes zichtbaar, zie hiervoor de detailfoto's. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,49
Naar België € 17,49
Naar Duitsland € 17,49
Europese Unie € 17,49
Wereldwijd € 29,49

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Nico Koster (1940)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50893 verkochte items
Alle items van deze verkoper (397)
70 cm
100 cm
Veilinggegevens
Starttijd11-9-2023 om 16:24
Eindtijd19-9-2023 om 19:47
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.