Olav Cleofas van Overbeek - Stilleven met blauwe kom

Olav Cleofas van Overbeek - Stilleven met blauwe kom kopen? Bied vanaf 149!
Olav Cleofas van Overbeek - Stilleven met blauwe kom kopen? Bied vanaf 149!Olav Cleofas van Overbeek - Stilleven met blauwe kom kopen? Bied vanaf 149!Olav Cleofas van Overbeek - Stilleven met blauwe kom kopen? Bied vanaf 149!Olav Cleofas van Overbeek - Stilleven met blauwe kom kopen? Bied vanaf 149!Olav Cleofas van Overbeek - Stilleven met blauwe kom kopen? Bied vanaf 149!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Olav Cleofas van Overbeek (1946)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1987
TechniekLitho
DragerPapier
StijlRealistisch
OnderwerpStilleven
IngelijstIngelijst
Afmetingen65 x 49.5 cm (h x b)
Incl. lijst65 x 49.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage147/250
In zeer goede staat 
In metalen lijst, heeft er altijd in gezeten.
Gelieve op te halen in Amsterdam vanwege de glazen lijst,maar het zou ook verzonden kunnen worden.
Eventueel te combineren met het andere stilleven met rode kom aangeboden op Kunstveiling, deze hebben altijd naast elkaar gehangen.


Olav Cleofas van Overbeek is een meester van het stilleven. Zijn werken worden gekenmerkt door een bijzondere lichtinval en een vaak terugkerende spiegeling. In veel van zijn werken is reflectie de bindende factor.
Olav Cleofas van Overbeek is geboren in Amersfoort in het jaar 1946. Van 1963 tot 1967 volgde hij een opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Na zijn opleiding heeft hij zich ontwikkeld tot een hoogstaande kunstenaar. Hij werd al jong bekend door in de jaren ‘70 diverse onderscheidingen te ontvangen voor zijn prachtige werk. Dit betekende meteen ook de start van de vele solotentoonstellingen, tot op de dag van vandaag. Al die jaren bleef Van Overbeek trouw aan het stilleven, vaak bestaand uit een schaal, kom of vaas. 
Door het gebruik van verschillende witte kleurnuances en de bijzondere reflecties, overvalt u een gevoel van stilte. Deze krijgt extra accent door het beperkte aantal voorwerpen die Van Overbeek op het doek aanbrengt. De schaduwwerking van het een naar het ander heeft ook een belangrijke rol in zijn werk. 


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Olav Cleofas van Overbeek (1946) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  mkb404
Lid sinds 2021
1 verkochte items
Alle items van deze verkoper (6)
49.5 cm
65 cm
49.5 cm
65 cm
Openingsbod € 149
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd28-4-2024 om 23:37
Eindtijd12-5-2024 om 22:21
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.