Panamarenko - bing II - Verkocht

Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!
Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!Panamarenko - bing II kopen? Bied vanaf 750!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Panamarenko (1940-2019)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2004
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen26 x 38 cm (h x b)
Incl. lijst32 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplagebeperkt handgesigneerde oplage

Deze offset werd uitgegeven in 2004 door DSM en werden machinaal genummerd .

Deze aangeboden offset is één van de zeldzaam handgesigneerde exemplaren,
handgesigneerd in blauw potlood door Panamarenko en ingelijst in een plexibox.

Panamarenko ontwikkelt Bing of the Ferro Lusto en Bing II als hybride machines die geschikt zijn om zowel door de atmosfeer als door de ruimte te vliegen. Bedoeld om zich tussen de planeten en het kosmisch moederschip Ferro Lusto te verplaatsen, moeten de vliegende schotels gezien worden als een deel van een veel groter geheel. De Bing II wordt aangedreven met lucht en is voorzien van drie 4D-stuwmotoren, die ontwikkeld worden op basis van de Toymodel of Space-theorie. De motor bestaat uit twee paar cilinders die parallel in een metalen blok ingebracht worden. Vier zuigers maken beurtelings een opwaartse en een zijwaartse beweging. Vanuit het verschil van snelheid en massa tegenover de vliegrichting van de aarde en het zonnestelsel ontwikkelt zich, door centrifugale krachten versterkt, de stuwkracht. Over de goede prestaties van het toestel is Panamarenko optimistisch: “Als mijn theorie klopt, betekent dat het failliet van alle oliesjeiks, want ik tap de energie rechtstreeks af van de Big Bang...”
Conditie
ConditieGoed
offset nog perfecte kleuren
Transport
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen België € 12,50
Naar Nederland € 25,00
Naar Duitsland € 36,50
Europese Unie € 36,50
Wereldwijd € 110,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.