Patty Harpenau - Patty Harpenau, grote zeefdruk: Got birds on my mind, handgesigneerd , 1992 - Verkocht

Patty Harpenau, grote  zeefdruk: Got birds on my mind, handgesigneerd , 1992 kopen? Bied vanaf 150!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Patty Harpenau, grote  zeefdruk: Got birds on my mind, handgesigneerd , 1992 kopen? Bied vanaf 150!
Patty Harpenau, grote  zeefdruk: Got birds on my mind, handgesigneerd , 1992 kopen? Bied vanaf 150!Patty Harpenau, grote  zeefdruk: Got birds on my mind, handgesigneerd , 1992 kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Patty Harpenau (1959)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Periode 1945 t/m 1999
Gesigneerd Handgesigneerd

Kunstenaar:  Patty Harpenau

Techniek: Zeefdruk

Jaar: 1992

Titel:  got birds on my mind

Gesigneerd: Handgesigneerd  

Nummer: 73/100

Afmetingen werk: 74 x 105 cm

Afmetingen inclusief lijst: 84,5 x 114 cm

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties!!!

 

Conditie:
In goede staat. 

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.

Verzendkosten:
Dit werk kan , i.v.m. de afmetingen niet worden verzonden met Post.NL Het werk kan worden verzonden met een koerier binnen Nederland. De kosten hiervoor bedragen 45 euro. Er geldt een uitzondering voor de Wadden- en Zuid-Hollandse eilanden. Hiervoor kunt u een tarief via de mail opvragen.  Voor België zijn de kosten te bepalen op basis van uw woonplaats. Mail mij voor meer informatie

Afhalen kan in Naaldwijk op afspraak, zonder extra kosten.


Aankopen kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Kiewit op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Naaldwijk op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .