Paul Overhaus - Olieverf op paneel, Horizon- Ingelijst - Verkocht

Paul Overhaus - Olieverf op paneel, Horizon- Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Paul Overhaus - Olieverf op paneel, Horizon- Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Paul Overhaus - Olieverf op paneel, Horizon- Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Paul Overhaus - Olieverf op paneel, Horizon- Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Paul Overhaus (1935-2014)
TypeSchilderij
Jaartal1977
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen26 cm x 40 cm (h x b)
Lijst39 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

Licht verfverlies aan de randen het paneel. Verder is het werk in goede staat.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Paul Overhaus (1935-2014)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (348)

Lid sinds 2010
48064 verkochte items
Alle items van deze verkoper (694)
Pinterest
52 cm
39 cm
40 cm
26 cm
Dit item is verkocht voor 57,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-06-2020 om 11:20
Eindtijd:28-06-2020 om 21:19
Biedingen (1)
AZoontjens
28 jun. / 21:14
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.