Peter de Rijcke - Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht - Verkocht

Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!
Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!Peter de Rijcke, grafiek, Noord-Hollands dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 15!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter de Rijcke (1945)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
GesigneerdHandgesigneerd

Fraaie ets van Peter de Rijcke (1945). Deze genummerde ets is een voorstelling van een Noord-Hollands dorpsgezicht. De ets is genummerd: 20-18 met potlood:(direct rechts onder de ets). De afmetingen van deze ets zijn: 24 cm x 16 cm. De ets is geplaatst in een smetteloze passe-partout en deze is vervolgens ingelijst en voorzien van glas. Inclusief de lijst zijn de afmetingen: 33 cm x 27. Het geheel verkeert in een goede staat.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Wapenveld, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWapenveld,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd23-10-2017 om 10:31
Eindtijd30-10-2017 om 9:31
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken