Piet Fioole - Piet Fioole - Sidi Harazem 2, litho - Verkocht

Piet Fioole - Sidi Harazem 2, litho kopen? Bied vanaf 40!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Piet Fioole - Sidi Harazem 2, litho kopen? Bied vanaf 40!
Piet Fioole - Sidi Harazem 2, litho kopen? Bied vanaf 40!Piet Fioole - Sidi Harazem 2, litho kopen? Bied vanaf 40!Piet Fioole - Sidi Harazem 2, litho kopen? Bied vanaf 40!Piet Fioole - Sidi Harazem 2, litho kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Piet Fioole (1943)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer mooie litho van Piet Fioole uit 1979.  Met potlood gesigneerd, getiteld, gedateerd en genummerd (73/80).  Afkomstig uit de kunstcollectie van ABNAMRO, in redelijk goede staat.  Werk heeft ingelijst gezeten want er zitten taperesten langs de randen aan de achterkant en er is een vergeling binnen een voormalig passe-partout.  Door het onderwerp (zandduinen bij zonsondergang) zal de vergeling bij nieuwe inlijsting met een strak passe-partout totaal niet storend zijn.

 

Afmetingen: 65cm x 50cm (blad), 56cm x 33cm (beeld)

 

Werk kan bij aankoop worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O) of het kan aangetekend en goed verpakt verstuurd worden op kosten van de koper (Nederland - 12,50 euro).

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Diemen, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd12-7-2017 om 10:56
Eindtijd22-7-2017 om 21:56
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken