Piet van Wijngaerdt - Chrysanten met rood fluweel

Piet van Wijngaerdt - Chrysanten met rood fluweel kopen? Bied vanaf 690!
Piet van Wijngaerdt - Chrysanten met rood fluweel kopen? Bied vanaf 690!Piet van Wijngaerdt - Chrysanten met rood fluweel kopen? Bied vanaf 690!Piet van Wijngaerdt - Chrysanten met rood fluweel kopen? Bied vanaf 690!Piet van Wijngaerdt - Chrysanten met rood fluweel kopen? Bied vanaf 690!Piet van Wijngaerdt - Chrysanten met rood fluweel kopen? Bied vanaf 690!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Piet van Wijngaerdt (1873-1964)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpBloemen en Planten
IngelijstIngelijst
Afmetingen82 x 67 cm (h x b)
Incl. lijst99 x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Over de kunstenaar:
Petrus Theodorus (Piet) van Wijngaerdt werd op 4 november 1873 in Amsterdam geboren. Hij volgde van 1892 tot 1897 een opleiding aan de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam. Hij stond aan het begin van de kunstvereniging Signaal en was één van de leidende figuren binnen de Bergense School. Hij overleed op 25 januari 1964 op 90-jarige leeftijd in Abcoude.

Over het werk:
Olieverf op doek van de Nederlandse kunstenaar Piet van Wijngaerdt. De titel van het werk is: Chrysanten met rood fluweel. Linksonder gesigneerd met 'Piet van Wijngaerdt'.

Herkomst:
Sotheby's
Veilinghuis Glerum

Op te halen in Woerden (ook voor bezichtiging).
Conditie
ConditieGoed
Het werk is in een goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Woerden, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 690
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWoerden,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-4-2024 om 16:48
Eindtijd3-5-2024 om 15:22
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.