Pieter Haan - Lot van drie werken, Portretten - Verkocht

Pieter Haan - Lot van drie werken, Portretten kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Pieter Haan - Lot van drie werken, Portretten kopen? Bied vanaf 1!
Pieter Haan - Lot van drie werken, Portretten kopen? Bied vanaf 1!Pieter Haan - Lot van drie werken, Portretten kopen? Bied vanaf 1!Pieter Haan - Lot van drie werken, Portretten kopen? Bied vanaf 1!Pieter Haan - Lot van drie werken, Portretten kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Pieter Haan (1926-2015)
Type kunstwerkSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerKarton
StijlExpressionistisch
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen29 x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Afmeting betreft het grootste werk.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde b
Conditie
ConditieZeer Goed
Wat lichte oneffenheden, over algemeen in goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50
ExtraPer brievenbuspost verzenden voor maximaal € 5,- op eigen risico

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Pieter Haan (1926-2015) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52205 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
24 cm
29 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd22-6-2020 om 16:47
Eindtijd28-6-2020 om 21:41
Biedingen (2)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken