Pieter Vermeulen - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Zonder glas) - Verkocht

Pieter Vermeulen - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Zonder glas) kopen? Bied vanaf 1!
Pieter Vermeulen - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Zonder glas) kopen? Bied vanaf 1!Pieter Vermeulen - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Zonder glas) kopen? Bied vanaf 1!Pieter Vermeulen - Gemengde techniek op papier, Zonder titel - Ingelijst (Zonder glas) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pieter Vermeulen (1949)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1993
TechniekAquarel
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen45.5 cm x 61 cm (h x b)
Incl. lijst73 cm x 86.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Oorspronkelijke galerieprijs: 



LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

ConditieGoed

Het beeld is in goede staat. Er is gebruik gemaakt van twee passe-partouts. De bovenste is wit en niet verkleurd. De tweede is blauw en dient als accent. De blauwe passe-partout heeft linksboven enkele lichten vegen. Dit werk is ingelijst in een zwarte houten lijst ZONDER glas.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd4-7-2018 om 16:33
Eindtijd15-7-2018 om 11:37
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.