Pieter Vermeulen (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pieter Vermeulen
Pieter Vermeulen (1949)

Pieter Vermeulen (1949)

Kunstenaar

Pieter VERMEULEN (Veenendaal 1949)

Vermeulen volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Sinds 1977 is hij full time kunstenaar, inmiddels is zijn naam gevestigd in kringen van kenners. Hij exposeerde reeds vele malen in binnen- en buitenland. Ook nam hij deel aan diverse kunstmanifestaties, was lid van de aankoopcommissie Beeldende Kunst van de gemeente Ede en werkte mee aan de Kunstagenda. Hij is lid van het G.B.K.

Aangeboden items
4
Verkochte items
286
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pieter Vermeulen - Pieter Vermeulen: Zeefdruk, Geschikt rood - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Pieter Vermeulen (1949) Nederlands Pieter Vermeulen: Zeefdruk, Geschikt rood - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 115 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Pieter Vermeulen - 2x prachtige kleurenzeefdrukken kopen? Bied vanaf 1!
Pieter Vermeulen (1949) Nederlands 2x prachtige kleurenzeefdrukken
TechniekZeefdruk
Afmetingen40 x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 1
Bied mee Bied mee
Pieter Vermeulen - Zeefdruk, Rood geschikt - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 70!
Pieter Vermeulen (1949) Nederlands Zeefdruk, Rood geschikt - Ingelijst (Groot)
TechniekZeefdruk
Afmetingen69.5 x 115 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Pieter Vermeulen - Verrassing kopen? Bied vanaf 1000!
Pieter Vermeulen (1949) Nederlands Verrassing
TechniekAcryl
Afmetingen76 x 156 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pieter Vermeulen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pieter Vermeulen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pieter Vermeulen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pieter Vermeulen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pieter Vermeulen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pieter Vermeulen!

Volg het aanbod kunst van Pieter Vermeulen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pieter Vermeulen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pieter Vermeulen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pieter Vermeulen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pieter Vermeulen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pieter Vermeulen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pieter Vermeulen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pieter Vermeulen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pieter Vermeulen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pieter Vermeulen?

Kunst kopen van Pieter Vermeulen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pieter Vermeulen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pieter Vermeulen. Om meer kans te maken om de Pieter Vermeulen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pieter Vermeulen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.