Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!
Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!Pol Dom - Olieverf op doek, Stilleven op tafel - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 400!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pol Dom (1885-1978)
TypeSchilderij
Jaartal1940
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
OnderwerpStilleven
IngelijstIngelijst
Afmetingen99 cm x 129 cm (h x b)
Lijst118 cm x 148 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Een veelzijdig stilleven door Pol Dom van een tafelscene met daarop prachtig geschilderde vruchten en chrysanten. Dom heeft het doek rechtsonder gesigneerd en gedateerd in gele verf.

Herkomst: Gemeente Den Haag.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Ondanks dat er aan de randen en lijst kleine plekjes (verf)schade zitten, zijn het doek en de voorstelling zelf in zeer goede staat. Het doek is wel wat losjes opgespannen.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Pol Dom (1885-1978)

BelgischBelgischNederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (3)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46977 verkochte items
Alle items van deze verkoper (667)
Pinterest
148 cm
118 cm
129 cm
99 cm
Dit item is verkocht voor 529,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:11-10-2022 om 13:46
Eindtijd:16-10-2022 om 19:39
Biedingen (5)
Obe
16 okt. / 19:34
€ 460
Jim_Louise
16 okt. / 19:33
€ 440
Obe
16 okt. / 19:33
€ 422
Obe
16 okt. / 19:28
€ 420
Jim_Louise
13 okt. / 16:25
€ 400
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.