Ruurd Hallema - Brons sculptuur T

Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!
Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!Ruurd Hallema - Brons sculptuur T kopen? Bied vanaf 180!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Ruurd Hallema (1954)
TypeBeeld / Object
Periode2000 t/m Heden
TechniekBrons
Afmetingen24 cm x 7 cm x 0 cm (h x b x d)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Mooie sculptuur met op de voet een unieke goudkleurige T. Onderaan gesigneerd met een zegel  van Ruurd Hallema.Ruurd Hallema is één van Nederlands bekendste autonome beeldhouwers. Hij zit al meer dan 30 jaar in het vak en zijn beelden zijn in heel Europa te vinden.

Behalve ons Koningshuis hebben veel prominenten over de gehele wereld werk van zijn hand in collectie. Zijn werk is onder meer te bewonderen in zijn galeries op de Prinsengracht in Amsterdam en in Borne (Twente).

Als voornaamste inspiratiebron gelden Vrouwen en de thema’s Vliegen, Vrijheid en Dynamiek. Naast beeldhouwer is Ruurd tevens Ambassadeur van Creative Cities Amsterdam Area van de stad Amsterdam en gastdocent aan diverse hogescholen.

“Ik ben een enorm gepassioneerd mens, passie voor vrouwen, voor vormgeven maar ook voor het ambachtelijke deel van mijn werk. Het werk dat ik heb kan ik ook alleen maar goed doen door hard te werken, door gehoor te geven aan je ‘Passionata'”.

ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 4d 23u 44m 05s
Openingsbod€ 180
Veilingkosten : 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd29-3-2023 om 21:57
Eindtijd4-4-2023 om 22:36
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.