Salvador Dali - Leo Quasi Bos Comedens Paleas - Verkocht

Salvador Dali - Leo Quasi Bos Comedens Paleas kopen? Bied vanaf 95!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Salvador Dali - Leo Quasi Bos Comedens Paleas kopen? Bied vanaf 95!
Salvador Dali - Leo Quasi Bos Comedens Paleas kopen? Bied vanaf 95!Salvador Dali - Leo Quasi Bos Comedens Paleas kopen? Bied vanaf 95!Salvador Dali - Leo Quasi Bos Comedens Paleas kopen? Bied vanaf 95!Salvador Dali - Leo Quasi Bos Comedens Paleas kopen? Bied vanaf 95!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Salvador Dali (1904-1989)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1967
TechniekGemengde Techniek
DragerKarton
StijlSurrealistisch
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen49 x 36 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Originele kleurenlitho uitgegeven door Rizzoli in 1967/1969 op karton speciaal vervaardigd om de vele kleurindrukken te kunnen ontvangen, afkomstig uit de imposante uitgave van de Bijbel in vijf delen, geïllustreerd door Dalì met een suite van 105 kleurenlitho's afkomstig van de tekeningen over aquarel en andere technieken. Het werk werd in 1963 aan Dalì opgedragen door Giuseppe Albaretto, een vrome man en aanhanger van de katholieke kerk, die hoopte op deze manier zijn vriend als kunstenaar dichter bij God te kunnen brengen. 

Dalì voltooide de illustraties in 1967. Hun stijl is rijk aan zowel de verscheidenheid aan inhoud als de kleuren. Zoals het werk van Dalì wordt beschreven in het voorwoord van de uitgever, configureren deze litho's 'op een universele en persoonlijke manier tegelijkertijd de dynamische, chromatische visie, rijk aan symbolen en verwijzingen, die de relatie tussen de mens kenmerkt' vandaag de dag is het eeuwige gevoel van God." Jaar van uitgave 1964 door R.C.S Libri Spa (Rizzoli Corriere della Sera). 

Gedrukt in 12 kleuren op 300 g Veritable Papier d'Archer-karton.De "Double Plates" zitten in een originele stevige envelop. De lithografische prenten in de "Double Plates" zijn van Maestro Salvador Dalì en ontleend aan het werk The Holy Bible, Old and New Testament, in 1964 door hetzelfde geïllustreerd voor R.C.S Libri Spa en in hetzelfde jaar gedrukt in 999 exemplaren per onderwerp.
Conditie
ConditieZeer Goed
 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Groningen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 7,95
Naar België € 10,70
Naar Duitsland € 10,70
Europese Unie € 13,00
Wereldwijd € 25,25

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.