Sientje Mesdag van Houten - Aquarel, Drents landschap met schaapskooi - Ingelijst - Verkocht

Sientje Mesdag van Houten - Aquarel, Drents landschap met schaapskooi - Ingelijst kopen? Bied vanaf 300!
Sientje Mesdag van Houten - Aquarel, Drents landschap met schaapskooi - Ingelijst kopen? Bied vanaf 300!Sientje Mesdag van Houten - Aquarel, Drents landschap met schaapskooi - Ingelijst kopen? Bied vanaf 300!Sientje Mesdag van Houten - Aquarel, Drents landschap met schaapskooi - Ingelijst kopen? Bied vanaf 300!Sientje Mesdag van Houten - Aquarel, Drents landschap met schaapskooi - Ingelijst kopen? Bied vanaf 300!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Sientje Mesdag van Houten (1834-1909)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944
TechniekAquarel
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen17 cm x 23 cm (h x b)
Lijst39 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Mooi werk van Sientje Mesdag van Houten, met voorstelling van een schaapskooi in een landschap. Op de voorgrond een figuur met een schaap. Het werk is rechtsonder gesigneerd "SMvH". 

Sientje Mesdag was getrouwd met de zeeschilder H.W. Mesdag. Op haar 35e begon ze zelf met schilderen. Met name het Drentse platteland is een vaak terugkerend thema in haar werk.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

In zeer goede staat. Het papier laat in het hoekje rechtsonder los van het passe-partout. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Sientje Mesdag van Houten (1834-1909)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46977 verkochte items
Alle items van deze verkoper (667)
Pinterest
45 cm
39 cm
23 cm
17 cm
Dit item is verkocht voor 345,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:23-09-2022 om 13:08
Eindtijd:03-10-2022 om 20:11
Biedingen (1)
weidehoge18
03 okt. / 19:51
€ 300
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.