Stanislaw Lewkowicz - Litho, naar l'Enfant et les Sortileges, no. 1 - Verkocht

Stanislaw Lewkowicz - Litho, naar l'Enfant et les Sortileges, no. 1 kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Stanislaw Lewkowicz - Litho, naar l'Enfant et les Sortileges, no. 1 kopen? Bied vanaf 20!
Stanislaw Lewkowicz - Litho, naar l'Enfant et les Sortileges, no. 1 kopen? Bied vanaf 20!Stanislaw Lewkowicz - Litho, naar l'Enfant et les Sortileges, no. 1 kopen? Bied vanaf 20!Stanislaw Lewkowicz - Litho, naar l'Enfant et les Sortileges, no. 1 kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Stanislaw Lewkowicz (1956)
Type kunstwerk Grafiek (handgesigneerd)
Jaartal 1981
Techniek Litho
Drager Papier
Ingelijst Niet Ingelijst
Afmetingen 70 x 55 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Oplage 9/9


Bevestigd op blad. Afmetingen beeld: 63 cm x 48 cm


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQAA

Conditie
ConditieGoed
licht verkleurd
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Stanislaw Lewkowicz (1956) 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52202 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
55 cm
70 cm