Theresia van der Pant - Bronzen penning, Jan Sluijters - Verkocht

Theresia van der Pant - Bronzen penning, Jan Sluijters kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Theresia van der Pant - Bronzen penning, Jan Sluijters kopen? Bied vanaf 100!
Theresia van der Pant - Bronzen penning, Jan Sluijters kopen? Bied vanaf 100!Theresia van der Pant - Bronzen penning, Jan Sluijters kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Theresia van der Pant (1924-2013)
TypeBeeld / Object
Jaartal1957
TechniekPenning
OnderwerpPortret
Afmetingen6 cm x 6 cm x 1 cm (h x b x d)
Gewicht137 gram
GesigneerdOngesigneerd

voorzijde: Portret Jan Sluijters, keerzijde: halffiguur van de schilder, gekleed in zijn schilderskiel met palet zittend voor zijn ezel.  

Herkomst: privécollectie

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of VeilingmeesterCollecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.  

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels.   

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.     

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur.   

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.  


Administratieve code:          

     

QQFM

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd6-3-2019 om 11:48
Eindtijd17-3-2019 om 20:41
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.