Theresia van der Pant (1924-2013)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theresia van der Pant
Theresia van der Pant (1924-2013)

Theresia van der Pant (1924-2013)

Kunstenaar

Theresia van der PANT (Schiedam 1924 - Amsterdam 2013)

Nederlands beeldhouwer en tekenaar.

Leven en werk:Van der Pant bezocht van 1945 tot 1946 de Rijksnormaalschool voor Teekenleraren en studeerde van 1946 tot 1950 bij onder anderen Piet Esser aan de Rijksakademie van beeldende kunsten, beide in Amsterdam.

Van 1950 tot 1951 vervolgde zij haar opleiding bij onder anderen Oscar Jespers aan de ecole nationale superieure des arts visuels (ENSAV), voorheen de ecole Nationale Superieure d'Architecture et des Arts Decoratifs (ENSAAD - la Cambre) in Brussel. Zij won in 1953 de tweede prijs van de Prix de Rome voor beeldhouwkunst en in 1955 nam zij deel aan de Sommerakademie bij Giacomo Manz

Aangeboden items
0
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Theresia van der Pant (1924-2013) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 23 items van Theresia van der Pant (1924-2013) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 30 mensen die Theresia van der Pant (1924-2013) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Theresia van der Pant

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theresia van der Pant? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theresia van der Pant. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theresia van der Pant en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theresia van der Pant te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theresia van der Pant!

Volg het aanbod kunst van Theresia van der Pant te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theresia van der Pant te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theresia van der Pant instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theresia van der Pant kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theresia van der Pant!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theresia van der Pant kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theresia van der Pant en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theresia van der Pant via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theresia van der Pant of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theresia van der Pant?

Kunst kopen van Theresia van der Pant begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theresia van der Pant, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theresia van der Pant. Om meer kans te maken om de Theresia van der Pant te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theresia van der Pant! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.