Toon van de Muysenberg - St. Antonius naar P. Geraedts

Toon van de Muysenberg - St. Antonius naar P. Geraedts kopen? Bied vanaf 50!
Toon van de Muysenberg - St. Antonius naar P. Geraedts kopen? Bied vanaf 50!Toon van de Muysenberg - St. Antonius naar P. Geraedts kopen? Bied vanaf 50!Toon van de Muysenberg - St. Antonius naar P. Geraedts kopen? Bied vanaf 50!Toon van de Muysenberg - St. Antonius naar P. Geraedts kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Toon van de Muysenberg (1901-1967)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Jaartal1949
TechniekPastel/Krijt
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpReligieus
IngelijstIngelijst
Afmetingen52 x 37 cm (h x b)
Incl. lijst70 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Deze pastel is rechtsonder gesigneerd. Het werk is ingelijst met passe-partout en zit achter glas. Rechtsonder staat: A. vd Muysenberg 1949 naar P. Geraedts.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Heeze, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd25-2-2024 om 14:05
Eindtijd5-3-2024 om 20:18
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHeeze,  Nederland