Abraham Yakin (1924-2020)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Abraham Yakin
Abraham Yakin (1924-2020)

Abraham Yakin (1924-2020)

Kunstschilder, Graficus

Abraham YAKIN (Jeruzalem 1924 - 2020)

Abraham Yakin werd geboren in Jeruzalem in 1924. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende hij bij de marine. Na de oorlog diende hij in de 'Haganah' en begon met het bestuderen kunst aan de Bezalel Academy in Jeruzalem, in het bijzonder met de Masters Steinhardt Ardon en Shechter.

Na de onafhankelijkheidsverklaring van de staat Israël in 1948, werd hij opgeroepen om Tzahal service. In 1950 hervatte hij zijn studies kunst, organiseerde hij zijn eerste tentoonstelling in 1953. In 1957 trouwde hij met de schilder Hannah. Door de jaren heen, Hannah en Abraham verdeelden hun tijd tussen hun acht kinderen, de productie van kunstwerken, het onderwijs en het organiseren van tentoonstellingen in Israël, Europa en de Verenigde Staten.

In 1962, Abraham Yakin ontvangen in Parijs Adolphe Neuman Prize.

Van 1975 tot 1992 was hij de organisator van muzikale evenementen en kunst in de galerie Ezry Jeruzalem. Sindsdien blijft hij schilderen, kalligrafie en geïllustreerde documenten.

Aangeboden items
0
Verkochte items
3
Nationaliteit
Israëlisch Israëlisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Abraham Yakin (1924-2020) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Abraham Yakin (1924-2020) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Abraham Yakin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Abraham Yakin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Abraham Yakin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Abraham Yakin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Abraham Yakin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Abraham Yakin!

Volg het aanbod kunst van Abraham Yakin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Abraham Yakin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Abraham Yakin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Abraham Yakin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Abraham Yakin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Abraham Yakin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Abraham Yakin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Abraham Yakin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Abraham Yakin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Abraham Yakin?

Kunst kopen van Abraham Yakin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Abraham Yakin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Abraham Yakin. Om meer kans te maken om de Abraham Yakin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Abraham Yakin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.