Aimee Crince le Roy (1928-2008)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Aimee Crince le Roy
Aimee Crince le Roy (1928-2008)

Aimee Crince le Roy (1928-2008)

Kunstenaar

Aimee CRINCE LE ROY (Batavia, 1928 - Den Haag, 2008)

Aangeboden items
0
Verkochte items
42
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Aimee Crince le Roy (1928-2008) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 42 items van Aimee Crince le Roy (1928-2008) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 24 mensen die Aimee Crince le Roy (1928-2008) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Aimee Crince le Roy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aimee Crince le Roy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aimee Crince le Roy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aimee Crince le Roy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aimee Crince le Roy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aimee Crince le Roy!

Volg het aanbod kunst van Aimee Crince le Roy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aimee Crince le Roy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aimee Crince le Roy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aimee Crince le Roy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aimee Crince le Roy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aimee Crince le Roy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aimee Crince le Roy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aimee Crince le Roy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aimee Crince le Roy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aimee Crince le Roy?

Kunst kopen van Aimee Crince le Roy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aimee Crince le Roy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aimee Crince le Roy. Om meer kans te maken om de Aimee Crince le Roy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aimee Crince le Roy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.