Albertus Willem Wijkniet (1894-1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albertus Willem Wijkniet
Albertus Willem Wijkniet (1894-1973)

Albertus Willem Wijkniet (1894-1973)

Kunstenaar

Albertus Willem WIJKNIET (Tiel 1894 - Den Haag 1973)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Albertus Willem Wijkniet - Oost-poort Delft 1927 kopen? Bied vanaf 75!
Albertus Willem Wijkniet - Oost-poort Delft 1927Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMartha
Eindtijd 03-02-2023 om 22:40
Jaartal1927
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen75 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Albertus Willem Wijkniet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albertus Willem Wijkniet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albertus Willem Wijkniet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albertus Willem Wijkniet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albertus Willem Wijkniet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albertus Willem Wijkniet!

Volg het aanbod kunst van Albertus Willem Wijkniet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albertus Willem Wijkniet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albertus Willem Wijkniet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albertus Willem Wijkniet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albertus Willem Wijkniet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albertus Willem Wijkniet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albertus Willem Wijkniet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albertus Willem Wijkniet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albertus Willem Wijkniet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albertus Willem Wijkniet?

Kunst kopen van Albertus Willem Wijkniet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albertus Willem Wijkniet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albertus Willem Wijkniet. Om meer kans te maken om de Albertus Willem Wijkniet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albertus Willem Wijkniet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.