Alfred Gockel (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Alfred Gockel
Alfred Gockel (1952)

Alfred Gockel (1952)

Alfred GOCKEL

Schilder, Graficus, Beeldhouwer

Alfred Alexander Gockel werd geboren te Lüdinghausen (Münster, Duitsland) in 1952.

Opleiding:

Alfred Gockel volgde zijn opleiding Grafische vormgeving en Kunst aan de Universiteit van Münster (Duitsland).

Duitsland

Alfred Gockel kreeg in Duitsland bekendheid als kunstenaar vanwege de kunstkaarten, posters en litho's, die van zijn werk worden gepubliceerd door zijn eigen uitgeverij Avant Art, die hij oprichtte in 1983. In 1980 koopt Alfred Gockel een zeefdrukpers en brengt hij verschillende collecties zeefdrukken uit van eigen werk, in verschillende stijlen, in gelimiteerde oplage en met de hand gesigneerd. Ook in de Verenigde Staten kreeg het werk van Gockel bekendheid via zijn bedrijf. Alleen al daar verkocht Gockel 1988 en 1998 meer dan 2.000.000 prints van zijn universeel aantrekkelijke Action Painting stijl. Elementen die terugkeren in alle stijlen die Alfred Gockel gebruikt, zijn het snelle gebaar van zijn handschrift, en de daarmee samenhangende beweging en dynamiek van zijn composities. Alfred Gockel werkt van realistisch en magisch realistisch tot bijna abstract.

Exposities en prijzen:

Art Innsbruck, Innsbruck (Oostenrijk) Estampa Madrid, Madrid (Spanje) Art Salzburg, Salzburg (Oostenrijk) Galerie Beeldkracht, Groningen

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
20
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Alfred Gockel - Muziek kopen? Bied vanaf 100!
Alfred Gockel (1952) Duits Muziek
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 40 x 40 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Alfred Gockel - Bloem kopen? Bied vanaf 25!
Alfred Gockel (1952) Duits Bloem
Techniek Aquarel
Afmetingen 94 x 63 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd/Drukgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alfred Gockel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfred Gockel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfred Gockel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfred Gockel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfred Gockel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfred Gockel!

Volg het aanbod kunst van Alfred Gockel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfred Gockel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfred Gockel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfred Gockel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfred Gockel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfred Gockel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfred Gockel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfred Gockel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfred Gockel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfred Gockel?

Kunst kopen van Alfred Gockel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfred Gockel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfred Gockel. Om meer kans te maken om de Alfred Gockel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfred Gockel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.