Andre Dieteren (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Andre Dieteren
Andre Dieteren (1943)

Andre Dieteren (1943)

André DIETEREN (Schinnen 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Andre Dieteren - Konfrontatie 4 kopen? Bied vanaf 80!
Andre Dieteren (1943) Nederlands Konfrontatie 4
Techniek Litho
Afmetingen 100 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Andre Dieteren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Andre Dieteren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Andre Dieteren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Andre Dieteren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Andre Dieteren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Andre Dieteren!

Volg het aanbod kunst van Andre Dieteren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Andre Dieteren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Andre Dieteren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Andre Dieteren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Andre Dieteren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Andre Dieteren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Andre Dieteren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Andre Dieteren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Andre Dieteren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Andre Dieteren?

Kunst kopen van Andre Dieteren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Andre Dieteren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Andre Dieteren. Om meer kans te maken om de Andre Dieteren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Andre Dieteren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.