Anke van Westerlaak (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Anke van Westerlaak
Anke van Westerlaak (1957)

Anke van Westerlaak (1957)

Anke van WESTERLAAK (Nijmegen 1957)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anke van Westerlaak - Weemoed kopen? Bied vanaf 15!
Anke van Westerlaak (1957) Nederlands Weemoed
Techniek Hout/Linosnede
Afmetingen 51 x 41 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 15
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anke van Westerlaak

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anke van Westerlaak? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anke van Westerlaak. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anke van Westerlaak en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anke van Westerlaak te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anke van Westerlaak!

Volg het aanbod kunst van Anke van Westerlaak te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anke van Westerlaak te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anke van Westerlaak instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anke van Westerlaak kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anke van Westerlaak!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anke van Westerlaak kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anke van Westerlaak en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anke van Westerlaak via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anke van Westerlaak of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anke van Westerlaak?

Kunst kopen van Anke van Westerlaak begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anke van Westerlaak, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anke van Westerlaak. Om meer kans te maken om de Anke van Westerlaak te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anke van Westerlaak! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.