Anneke van der Mandele (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Anneke van der Mandele
Anneke van der Mandele (1938)

Anneke van der Mandele (1938)

Anneke van der MANDELE (Bergen (Noord-Holland), 1938)

Aangeboden items
2
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Anneke van der Mandele - Stoeltjes kopen? Bied vanaf 20!
Anneke van der Mandele (1938) Nederlands Stoeltjes
TechniekEts
Afmetingen22 x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Anneke van der Mandele - Stoeltjes - ets - oplage 50 kopen? Bied vanaf 45!
Anneke van der Mandele (1938) Nederlands Stoeltjes - ets - oplage 50
TechniekEts
Afmetingen36 x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Anneke van der Mandele

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Anneke van der Mandele? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Anneke van der Mandele. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Anneke van der Mandele en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Anneke van der Mandele te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Anneke van der Mandele!

Volg het aanbod kunst van Anneke van der Mandele te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Anneke van der Mandele te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Anneke van der Mandele instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Anneke van der Mandele kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Anneke van der Mandele!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Anneke van der Mandele kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Anneke van der Mandele en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Anneke van der Mandele via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Anneke van der Mandele of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Anneke van der Mandele?

Kunst kopen van Anneke van der Mandele begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Anneke van der Mandele, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Anneke van der Mandele. Om meer kans te maken om de Anneke van der Mandele te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Anneke van der Mandele! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.