Antony van Lieshout (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Antony van Lieshout
Antony van Lieshout (1943)

Antony van Lieshout (1943)

Kunstenaar

Antony van LIESHOUT (Tilburg 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Antony van Lieshout - Staatsmijn Emma (?) -ets circa 1980- kopen? Bied vanaf 35!
Antony van Lieshout (1943) Nederlands Staatsmijn Emma (?) -ets circa 1980-
TechniekDroge Naald
Afmetingen55 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Antony van Lieshout

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Antony van Lieshout? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Antony van Lieshout. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Antony van Lieshout en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Antony van Lieshout te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Antony van Lieshout!

Volg het aanbod kunst van Antony van Lieshout te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Antony van Lieshout te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Antony van Lieshout instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Antony van Lieshout kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Antony van Lieshout!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Antony van Lieshout kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Antony van Lieshout en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Antony van Lieshout via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Antony van Lieshout of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Antony van Lieshout?

Kunst kopen van Antony van Lieshout begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Antony van Lieshout, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Antony van Lieshout. Om meer kans te maken om de Antony van Lieshout te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Antony van Lieshout! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.