Ardi Brouwer (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ardi Brouwer
Ardi Brouwer (1960)

Ardi Brouwer (1960)

Kunstenaar

Ardi BROUWER (Haarlem 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ardi Brouwer - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Ardi Brouwer (1960) Nederlands zonder titel
TechniekLitho
Afmetingen30 x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ardi Brouwer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ardi Brouwer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ardi Brouwer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ardi Brouwer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ardi Brouwer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ardi Brouwer!

Volg het aanbod kunst van Ardi Brouwer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ardi Brouwer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ardi Brouwer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ardi Brouwer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ardi Brouwer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ardi Brouwer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ardi Brouwer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ardi Brouwer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ardi Brouwer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ardi Brouwer?

Kunst kopen van Ardi Brouwer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ardi Brouwer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ardi Brouwer. Om meer kans te maken om de Ardi Brouwer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ardi Brouwer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.