Arno Kramer (1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arno Kramer
Arno Kramer (1945)

Arno Kramer (1945)

Kunstenaar

Arno Kramer is tekenaar en curator. Als pleitbezorger van de tekenkunst in Nederland selecteerde hij samen met Diana Wind 100 kunstenaars voor de prachtige tentoonstelling All About Drawing die in 2011 te zien was in het Stedelijk Museum Schiedam. Tekeningen van Arno Kramer zijn op dit moment te zien in een solotentoonstelling in museum De Pont te Tilburg.

Aangeboden items
0
Verkochte items
34
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (41 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Arno Kramer (1945) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 34 items van Arno Kramer (1945) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 41 mensen die Arno Kramer (1945) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Arno Kramer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arno Kramer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arno Kramer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arno Kramer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arno Kramer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arno Kramer!

Volg het aanbod kunst van Arno Kramer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arno Kramer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arno Kramer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arno Kramer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arno Kramer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arno Kramer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arno Kramer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arno Kramer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arno Kramer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arno Kramer?

Kunst kopen van Arno Kramer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arno Kramer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arno Kramer. Om meer kans te maken om de Arno Kramer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arno Kramer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.