Avraham Inlender (1932-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Avraham Inlender
Avraham Inlender (1932-2003)

Avraham Inlender (1932-2003)

Avraham INLENDER (Zamosc 1932 - New York 2003)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Israëlisch Israëlisch  Pools Pools  
Links
Favoriet
filters
Avraham Inlender - e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Abstracte Composities I-VI kopen? Bied vanaf 24!
Avraham Inlender (1932-2003) Israëlisch Pools e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Abstracte Composities I-VI
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 24
Bied mee Bied mee
Avraham Inlender - e.a: Collectie van zes handgesigneerde zeefdrukken: diverse composities kopen? Bied vanaf 24!
Avraham Inlender (1932-2003) Israëlisch Pools e.a: Collectie van zes handgesigneerde zeefdrukken: diverse composities
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 24
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Avraham Inlender

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Avraham Inlender? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Avraham Inlender. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Avraham Inlender en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Avraham Inlender te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Avraham Inlender!

Volg het aanbod kunst van Avraham Inlender te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Avraham Inlender te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Avraham Inlender instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Avraham Inlender kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Avraham Inlender!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Avraham Inlender kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Avraham Inlender en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Avraham Inlender via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Avraham Inlender of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Avraham Inlender?

Kunst kopen van Avraham Inlender begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Avraham Inlender, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Avraham Inlender. Om meer kans te maken om de Avraham Inlender te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Avraham Inlender! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.