Basikasingo
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Etnografica
  6. >
  7. Basikasingo
Basikasingo

Basikasingo

Stam uit de Democratische Republiek Congo

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Congolees Congolees  
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Basikasingo aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Basikasingo wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Etnografica kopen van Basikasingo

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Basikasingo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Basikasingo. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Basikasingo is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Basikasingo te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Basikasingo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Basikasingo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Basikasingo instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Basikasingo objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Basikasingo!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Basikasingo kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Basikasingo en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Basikasingo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Basikasingo, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Basikasingo?

Etnografica kopen van Basikasingo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Basikasingo. Om meer kans te maken om het etnografica object van Basikasingo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Basikasingo! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.