Batavus Westerhuis (1915-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Batavus Westerhuis
Batavus Westerhuis (1915-2002)

Batavus Westerhuis (1915-2002)

Kunstenaar

Batavus Westerhuisgeboren te Kampen 1915 en overleden te Amsterdam 2007man / Nederlandsaquarellist, architect, schilder, collagist, glasschilder, tekenaar

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Batavus Westerhuis - geen titel kopen? Bied vanaf 75!
Batavus Westerhuis - geen titelSchilderij
Geplaatst doorjokebrandenbarg
Eindtijd 27-11-2022 om 22:05
Jaartal1979
TechniekCollage
Afmetingen65 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstOp Spieraam

Kunst kopen van Batavus Westerhuis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Batavus Westerhuis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Batavus Westerhuis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Batavus Westerhuis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Batavus Westerhuis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Batavus Westerhuis!

Volg het aanbod kunst van Batavus Westerhuis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Batavus Westerhuis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Batavus Westerhuis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Batavus Westerhuis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Batavus Westerhuis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Batavus Westerhuis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Batavus Westerhuis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Batavus Westerhuis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Batavus Westerhuis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Batavus Westerhuis?

Kunst kopen van Batavus Westerhuis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Batavus Westerhuis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Batavus Westerhuis. Om meer kans te maken om de Batavus Westerhuis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Batavus Westerhuis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.