Birgit Krabiell (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Birgit Krabiell
Birgit Krabiell (1948)

Birgit Krabiell (1948)

Birgit KRABIELL (Essen 1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Birgit Krabiell - Keizersgracht met Westertoren kopen? Bied vanaf 70!
Birgit Krabiell (1948) Nederlands Keizersgracht met Westertoren
Techniek Aquarel
Afmetingen 41.7 x 33 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Birgit Krabiell

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Birgit Krabiell? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Birgit Krabiell. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Birgit Krabiell en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Birgit Krabiell te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Birgit Krabiell!

Volg het aanbod kunst van Birgit Krabiell te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Birgit Krabiell te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Birgit Krabiell instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Birgit Krabiell kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Birgit Krabiell!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Birgit Krabiell kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Birgit Krabiell en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Birgit Krabiell via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Birgit Krabiell of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Birgit Krabiell?

Kunst kopen van Birgit Krabiell begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Birgit Krabiell, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Birgit Krabiell. Om meer kans te maken om de Birgit Krabiell te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Birgit Krabiell! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.