Bob Brobbel (1907-1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bob Brobbel
Bob Brobbel (1907-1971)

Bob Brobbel (1907-1971)

Kunstenaar

Bob BROBBEL (Vlaardingen 1907 - Amsterdam 1971)

Aangeboden items
2
Verkochte items
31
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bob Brobbel - Delft Oostpoort kopen? Bied vanaf 20!
Bob Brobbel (1907-1971) Nederlands Delft Oostpoort
TechniekLitho
Afmetingen42.5 x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Bob Brobbel - Op het Leidseplein in Amsterdam kopen? Bied vanaf 200!
Bob Brobbel (1907-1971) Nederlands Op het Leidseplein in Amsterdam
TechniekOlieverf
Afmetingen46 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bob Brobbel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob Brobbel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob Brobbel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob Brobbel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob Brobbel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob Brobbel!

Volg het aanbod kunst van Bob Brobbel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob Brobbel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob Brobbel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob Brobbel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob Brobbel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob Brobbel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob Brobbel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob Brobbel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob Brobbel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob Brobbel?

Kunst kopen van Bob Brobbel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob Brobbel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob Brobbel. Om meer kans te maken om de Bob Brobbel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob Brobbel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.