• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Brizz Rawsteen (1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Brizz Rawsteen

Brizz Rawsteen (1985)

Muzikant

Brizz RAWSTEEN (Wilmington 1985)

Amerikaanse rapper.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
AmerikaansAmerikaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Brizz Rawsteen - 2LP - Fish & Shrimp - Gelimiteerde uitgave van 350 LP's kopen? Bied vanaf 15!
Brizz Rawsteen - 2LP - Fish & Shrimp - Gelimiteerde uitgave van 350 LP's

Vinyl

Geplaatst doorVeilingmeester-Vinyl

Eindtijd 30-07-2022 om 16:37

Jaartal2019
TypeLP

Vinyl kopen van Brizz Rawsteen

Wilt u graag vinyl kopen van Brizz Rawsteen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Brizz Rawsteen. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Brizz Rawsteen en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Brizz Rawsteen te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Brizz Rawsteen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Brizz Rawsteen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Brizz Rawsteen instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Brizz Rawsteen vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Brizz Rawsteen!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Brizz Rawsteen kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Brizz Rawsteen en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Brizz Rawsteen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Brizz Rawsteen of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Brizz Rawsteen? (H2)

Vinyl kopen van Brizz Rawsteen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Brizz Rawsteen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Brizz Rawsteen. Om meer kans te maken om de LP van Brizz Rawsteen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Brizz Rawsteen! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.